Hasankeyf-2 Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her ay yeni rekorların haberini alıyoruz

Türkiye'nin en uzun köprüleri arasında yer alan Hasankeyf-2'nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en uzun köprüleri arasında yer alan Hasankeyf-2'nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstismar araçlarını kaybetmemek uğruna, her türlü alçaklığa imza attılar. Kardeşlerimiz hizmet almasın diye her türlü iğrençliği sergilediler" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye ilişkin olarak "İhracatta, sanayi üretiminde her ay yeni rekorların haberini alıyoruz. Mart'ta ihracatımız yüzde 42.42 oranında artışla tüm zamanların en yüksek rakamı olan 18.9 milyar dolara ulaştı" açıklamasında bulundu.


Ortadoğu'nun en büyük köprülerinden biri olan Hasankeyf-2 Köprüsü'nün açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan videokonferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayacak olan köprü ile birlikte Habur Sınır Kapısı aksı üzerinde de bulunması nedeniyle ticarete de katkı sağlayacak.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ülkemizin batısında ne varsa doğusunda da o olsun diye koşturuyoruz. Takoz muhalefetiyle önümüzü tıkamaya çalışan kifayetsizlere rağmen hayata geçiriyoruz" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye ekonomisine dair karamsar tablo çizen uluslararası kuruluşlar rakamlarını düzeltmeye başladı. İhracatta, sanayi üretiminde her ay yeni rekorların haberini alıyoruz. Mart'ta ihracatımız yüzde 42 oranında artışla tüm zamanların en yüksek rakamı olan 18.9 milyar dolara ulaştı. Sıkıntılarımız var ama geleceğe umutla bakmak için pek çok şeye sahibiz" açıklamasında bulundu.


Hizmet alınmasını engelleyenlere ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstismar araçlarını kaybetmemek uğruna, her türlü alçaklığa imza attılar. Kardeşlerimiz hizmet almasın diye her türlü iğrençliği sergilediler" sözlerini söyledi.

Devamını oku » »