HERKES YAPTIĞI YARDIMI DUYURURKEN ÇAĞATAY ULUSOY'DAN ANLAMLI HAREKET!

HERKES YAPTIĞI YARDIMI DUYURURKEN ÇAĞATAY ULUSOY'DAN ANLAMLI HAREKET!

Çağatay Ulusoy yine farkını gösterdi.. Yaptığı davranış bir ilk oldu

Oynadığı dizi ve filmlerle çok sevilen oyuncular arasında yer alan dizi oyuncusu Çağatay Ulusoy, deprem bölgesi için peş peşe yardım yaptı.

Bir çok ünlü isim Türkiye için seferber oldu. 10 ili vuran deprem sonrası sadece Türkiye değil yurt dışından da çok sayıda ünlü isim felaket bölgesine yardım gönderdi. Türkiye, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle adeta büyük bir yıkım yaşadı. İlki 7.7 ikincisi 7.6 büyüklüğündeki şiddetli deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı ve binlerce vatandaş hayatını kaybetti.

Binlerce bina yıkılırken on binlerce bina ise hasar gördü.

1 YILDA EVLER TAMAMLANACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde yaptığı açıklamada 1 yıl içerisinde deprem bölgesindeki evlerin yeniden yapılacağını duyurmuştu.

ÜNLÜLER SEFERBER OLDU

Deprem bölgesi için ise ünlü isimler seferber oldu. Ünlü dizi oyuncusu Çağatay Ulusoy'da peş peşe yardımlar yaparak farkını gösterdi.

TV100'ün haberine göre, Çağatay Ulusoy depremle ilgili seferber olan ünlü isimlerin arasında yer aldı. Ünlü oyuncu önce başkasının üzerinden AHBAP’a 250 bin TL yardım yaptı. Ulusoy aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü 50 ve BKM’yle de beraber 50 çadır aldı.

Öte yandan Çağatay Ulusoy'un deprem bölgesi için yapacağı yardımların devam edeceği öğrenildi. Üstelik ünlü oyuncunun bu yardımları herhangi bir sosyal medya hesabından da duyurmadığı görüldü.









Devamını oku » »