Kredi Kartı borcu olanlara geçmiş olsun...Ekstrenize uzun uzun bakacaksınız

Kredi Kartı borcu olanlara geçmiş olsun...Ekstrenize uzun uzun bakacaksınız

İktidara yakın gazeteci Cem Küçük, Merkez Bankası'nın açıklayacağı politika faizi öncesi dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Merkez Bankası toplantısı öncesi, gazeteci Cem Küçük, borçlu vatandaşlarına önemli bir uyarıda bulundu. Beklenen faiz artışının, kredi kartı faizlerine otomatik olarak yansıyacağını belirtti.

TGRT Haber sunucusu ve iktidara yakın bir isim olan Küçük, canlı yayında Merkez Bankası’nın faiz kararına dikkat çekti.

AKP ekonomi yönetiminin yarın tekrar faiz artışına gitme olasılığı, kulislerde ve analistlerin öngörülerinde yer alıyor.

Cem Küçük, bu durumu beklediğini canlı yayında ifade etti ve özellikle kredi kartı borcu olan milyonlarca vatandaşı, borçlarını kapatmaları konusunda uyardı.

"Kredi kartı kullananlar perşembe gününe kadar borçlarınızı kapatın, bu faizler çarpar!" diyerek, yarın alınacak kararla milyonlarca insanın borcunun artacağını belirtti.

Küçük, "Morgan Stanley, Merkez’in 26 Ekim’deki toplantısında 500 baz puanlık bir artış yaparak faiz oranını yüzde 35’e çıkarmasını beklediklerini açıkladı” ifadelerini kullandı.

Cem Küçük'ün açıklaması şöyle:

"Piyasalar Merkez Bankası’nın beşinci kez faiz artırımına gideceğini bekliyor. Morgan Stanley, Merkez’in 26 Ekim’deki toplantısında 500 baz puanlık bir artış yaparak faiz oranını yüzde 35'e çıkarmasını beklediklerini açıkladı."












Devamını oku » »