Mehmet şefin yerine gelen isim belli oldu

Mehmet şefin yerine gelen isim belli oldu

Mehmet Yalçınkaya, TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye adlı yemek hazırlama yarışmasındaki jüri üyesi göreviyle adını geniş kitlelere duyurdu. Sevilen jüri üyelerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya'dan hayranlarını üzen haber.

01 Ocak 1974 tarihinde Bolu'da dünyaya geldi. 1.87 metre boyu olan Yalçınkaya, 90 kilodur. Mehmet Şef'in yıllar önce Yemekteyiz programından ortaya çıkan görüntüleri ifşa oldu. İşte o görüntüler...

Mehmet Şef yıllar önce Yemekteyiz'e katıldı!

Mehmet Şef’in Yemekteyiz serüveni herkesi şaşkına çevirdi. MasterChef’te ismini duyuran Mehmet Yalçınkaya meğer yıllar önce Show TV ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programına katılmış. Mehmet Şef’in o zamanki halleri ise herkesi şok etti.

Mehmet şefin yerine gelen isim belli oldu

MasterChef yarışmasının sevilen ismi yeni sezonda jüri koltuğunda olmayacak. Yalçınkaya'nın yarışmadan ayrılmasının ardından Acun Ilıcalı çalışmalara başladı. Ünlü şefin yerine sosyal medyada yaptığı yemeklerle dikkat çeken Refika'nın geleceği iddia edildi.

Mehmet şef lokantadan kovuldu

Arkadaşları ile esnaf lokantasına giden ünlü şef, yemekleri beğenmeyince mekan sahibi tarafından kovuldu. Yemekleri yağlı bulan Mehmet şef, yanmasa oturan lokanta sahibini kızdırdı. "Paramızla hizmet alamıyoruz" diyen Yalçınkaya'nın sözlerine kızan lokanta sahibi, ünlü şefi mekandan kovarak kapının yolunu gösterdi.

MasterChef'de olaylı eleme

Mehmet Şef MasterChef'e veda eden ismin Serpilay olduğunu açıkladı. Genç kadın gözyaşlarını tutamazken. Barış eleme potasını MasterChef'in cehennemi olarak gördüğünü belirtti. Mehmet şef; "İyi geldin buraya kadar. Yetenekli bir yarışmacısın. Daha da ileri gidebilirdin. Ama bu akşam senin hatan ana ürün oldu. Yeteneksiz olan değil hata yapan elendi. Senin pastacılık özelinde çok ilerilere gideceğini düşünüyorum. Kalbinin, saygının ve güzelliğin üzerine konuşacak çok şey yok. O kadar laf söyledik, sitem bile etmedin. Güzel bir aile yetiştirmiş seni. Onlara da selam söylüyoruz. Sana başarılar diliyorum." Dedi. Onlar izleyenleri duygulandırdı.









Devamını oku » »