TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TARİH VERDİ

TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TARİH VERDİ

Söyledikleri Ortalığı Karıştırdı.. Astroloji dünyasının en bilindik isimlerinden birisi olan Zeynep Turan seçimi kimin kazanacağına dair açıklama yaptı. Bomba 2023 falı! 29 Aralık kritik gün, 18 Ocak’ta politikate her şey değişecek! Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu…2023 seneninın falında neler var yeni senenin astroloji haritası çıktı. Ünlü astrolog Zeynep Turan’ın politika dünyasıyla alakalı öngörüleri ilgi çekici… İşte Zeynep Turan’ın 2023 astroloji tahminleri…devamı amacıyla ileri sayfaya geciniz görsele tıklayınız..

Zeynep Turan, “1984 doğumlu birisi amacıyla işlemiş daha kötü olmayacak, verimli geçecek. Astroloji diye bir veri var ve bu veride 10 gezegeni alıyoruz onun üzerine 2023 gezegen faaliyetlerini yerleştiriyoruz hesabı öyle yapıyoruz, örneğin bu sene boğalar kazanacak.” dedi. Erken ya da erkene alınmış seçim tartışmalarıyla alakalı öngörüsünü de aktaran Zeynep Turan, “22 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Merkür retrosu var boğa burcunda bundan dolayı bu tarihler arasında seçim getirilebilir. AK Parti, 14 Ağustos 2001’de kurulmuş güneşi Aslan, ay burcu İkizler. 26 Şubat 1954 sabaha karşı doğumlu ay burcu Yay ve Mars retrosu, Cumhurbaşkanı’nı direkt etkiliyor ve şu aralar kendi içersinde yeni planlamalar yapıyor olabilir” dedi. “29 Aralık’tan itibaren siyasi gündem süratle değişecek.

Dolayısıyla yeni seneye ne vakit girdik anlamayacağız. 18 Ocak’a kadar da kim kimden vazgeçti, tüm kulisler değişir.” diyen Zeynep Turan, “Biz 2023’ün ilk 6 ayında ciddi bir şekilde ekonomiye baş yoruyor olacağız, Haziran’dan sonra çok değişik ilerlemelere gebe Türkiye.” ifadelerini kullandı. “Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak isteyecek ama yolda öykü değişecek.” diyen Zeynep Turan, “Meral Hanım bence Kılıçdaroğlu’nu ikna etmeye çalışıyor Kemal Bey’de Mars retrosunun karşısında kaldığı amacıyla ikna olmuyor. Bence ikna olmayacak ve 6’lı Masa da bazı kırılmalar ve değişik sesler Tayyip Bey’in hoşuna gidecek” dedi.

“Haritalara göre hangi liderin adaylığı daha kuvvetli gözüküyor?” sorusuna Turan, “71’li İmamoğlu, son olaylara göre söylemiyorum geride bıraktığımız seneki kitabımda ‘Belediyelerin önünde gösteriler var’ dediğimde 2 sene evvelce yazdım o yazıyı.” karşılığını verdi. “Haritalara göre hangi liderin adaylığı daha kuvvetli gözüküyor?” sorusuna Turan, “71’li İmamoğlu, son olaylara göre söylemiyorum geride bıraktığımız seneki kitabımda ‘Belediyelerin önünde gösteriler var’ dediğimde 2 sene evvelce yazdım o yazıyı.” karşılığını verdi. “Mansur Yavaş aday olursa netice ne olur?” sorusuna, “Kazanır. İkizleri çok, 2023 İkizleri destekliyor, Kova burcunu destekliyor, Terazi burçlarının yaralarını topluyor.” cevabını verirken, “Astrolojik olarak en kuvvetli Mansur Bey mi duruyor?” sorusu amacıyla de, “Evet, ikinci de İmamoğlu”




Devamını oku » »