Uzun zamandır kanserle mücadele ediyordu! Malesef hayatını kaybetti

Uzun zamandır kanserle mücadele ediyordu! Malesef hayatını kaybetti

25 yıldır kanserle mücadele eden Ayşenur Parlak’ın ölüm haberini eşi Savaş Parlak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Acılı eş paylaşımında, “Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" ifadelerini kullandı.

12 YAŞINDAN BERİ KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU

Kanserle mücadeleye 12 yaşında başlayan Ayşenur Parlak, 27 yaşında meme kanserini, 30 yaşında Lenfomayı yenen Ayşenur Parlak,4. Evre kolon kanserini de yenerek bu mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Son olarak karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hastaneye kaldırılan Parlak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"BU BİLDİRİMİ ATMAMAK İÇİN DUA ETTİM"

37 yaşında, 1 çocuk annesi Ayşenur Parlak’ın ölüm haberini eşi Savaş Parlak, "Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" sözleriyle duyurdu.

ÜNLÜ İSİMLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YAĞDI

Parlak'ın paylaşımının altına, Bergüzar Korel, Burcu Kara, Bahar Şahin,ve Berfu Yenenler gibi isimler taziye mesajı yayınladı.

Devamını oku » »