Yeni Dilan Polat mı geliyor! İşte sosyal medyayı sallayan isim!

Yeni Dilan Polat mı geliyor! İşte sosyal medyayı sallayan isim!

Hemen hemen her ilde güzellik merkezi bulunan, lüks araçları, villası, takıları, gösterişli hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gözaltına alındı.


Polat çiftinin yurt dışına çıkışı yasaklandı, tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıkları MASAK tarafından inceleme altına alındı.


Dilan Polat gibi lüks ötesi yaşantısıyla bir sosyal medyada bir çift daha dikkatleri üzerine çekti. Özlem Lina Öz ve Tayyar Taylan Öz çifti…

Tıpkı Dilan Polat ve Engin Polat gibi Öz çiftinin lüks yaşantısı da ”Bu kadar para nasıl kazanılıyor?” dedirtti.



Özlem Lina Öz, sosyal medyada lüks tatilleri, paylaşımları, kombinleri, sık sık yaptığı çekilişleri ile dikkat çekiyor.


Öz, yaptığı paylaşımlarda parayı çok konuşması nedeniyle de eleştiriliyor. Öz’ün en çok eleştirilen paylaşımlarından biri ise “Çocuğunu ağlatmak için masa altından bacağını sıktı” iddiası olan video oldu.


Öz’ün kızlarına sık sık partiler düzenlemesi, hacca gittiğinde yaptığı paylaşımları da çok eleştirildi.


Özlem Lina Öz’ün eşi Dr. Tayyar Taylan Öz’ün özel bir kliniği bulunuyor. Kliniğinde ise yabancı doktorlarının sayısı oldukça fazla.


Öz ailesi de Polat ailesi gibi kozmetikle ilgili. Krem satışı, bebekler için macun satışı yapıyor.


Yine Engin Polat’ın Dilan’a yaptığı gibi Öz çifti de birbirine lüks sürprizler yapıyor.



Hemen hemen her anlarını sosyal medyadan paylaşan çiftin lüks yaşantısı akıllara “Yeni bir Polat çifti mi geliyor?” sorusunu getiriyor.


Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından Öz ailesine ilişkin bazı detayları vererek Bu aile de araştırılmalı” diyerek konuya dikkat çekti.


















Devamını oku » »